Na jaren bergen werk verzet te hebben besloot ik dat het makkelijker was om de berg te beklimmen, de hoogste berg van West-Europa, de Mont Blanc. Nu voel ik mij één met de berg.

Hoewel er in Nederland geen bergen zijn, er huist er altijd één in jou. Ga de uitdaging aan met jouw innerlijke berg, door simpelweg te beginnen met lopen. Welk doel of uitdaging je ook hebt, hoe groot of klein of op welk thema dan ook, de natuur is de meest wijze leermeester. Ik geef graag door wat je van de (innerlijke) berg kunt leren, en ik zal je gids zijn gedurende onze gezamenlijke wandelingen.

Onze belangrijkste tools tijdens de wandeling zijn de eeuwenoude symbolen yin en yang en het lemniscaat, oftewel mannelijke en vrouwelijke energieën. Aan de hand van deze tools zullen we onderzoeken en ontdekken welke energie je mag gaan inzetten om evenwichtig je doel te behalen.

Bij iedere stap die je zet zal je perspectief veranderen. Het wordt daarmee een ontdekkingsreis op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau. En uiteindelijk: je bereikt jouw (innerlijke) bestemming waarvan je eerder dacht dat het onmogelijk zou zijn.

Het begint met geloof en zeg ‘ja’ tegen jezelf. Zeg ‘ja’ tegen het avontuur en zet de eerste stap met overgave in het onbekende. Laten we gaan wandelen.

Een sessie van 2 uur wandelen bedraagt 200 euro (ex btw)