Mijn naam is Lucie van Mol en ik ben levenscoach. Mijn passie is jou te mogen begeleiden bij het je bewust worden en bevrijden van die belemmeringen die jou weerhouden te zijn wie je werkelijk bent. Ik begeleid je aan de hand van hoe jij in je leven staat en wat je ermee doet. Ik help je te zien waar je je levenskracht ooit, onbewust, hebt vastgezet, waardoor je nu niet tot je volledige potentie en authenticiteit kunt komen. Een gevoel van zinloosheid of onvervuld voelen is daarvan het gevolg.

Ieder mens is op Aarde gekomen met een bepaalde zieletaak. De roep van je ziel leren verstaan helpt jou om op je eigen pad gefocused te blijven. Zodra je van je pad afraakt ga je je onvervuld voelen, gefrustreerd, verveeld, onmachtig of andere onaangename emoties ervaren. Wegwijzers die ik je help te leren verstaan. 

Ik kijk tijdens de wandeling naar hoe jij je leven op dit moment ervaart en wat dat voor jou persoonlijke ontwikkeling betekenen kan. Ik leer je zien hoe je daar je rijkdom uit kunt halen. In elke negatieve ervaring zit verborgen rijkdom die erop wacht opgegraven en ontdekt te worden.

Je kunt tijdens de wandeling elk levensthema inbrengen waar je tegenaan loopt, privé of in je werk, waar je moeite mee hebt of waar je vragen over hebt. Dat is een goed uitgangspunt voor een wandelsessie. Wil jij dichter bij je authenticiteit komen, dichter bij je volledige potentieel? Maak dan een afspraak met mij.

Een wandelsessie duurt tussen één en twee uur, afhankelijk van persoon en thema. De prijs is een vast bedrag, ongeacht de tijdsduur.

Wil je weten wie ik ben en wat mijn achtergrond is? Kijk dan op www.levensster.nl

Mijn tarief is in overleg per wandeling